image/svg+xml
image/svg+xml

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO) Filyos Tesislerine Teknik Gezi Düzenledik

Bartın Üniversitesi Rektörlüğümüz ile Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültemizin destekleriyle, 15.11.2023 tarihinde Peyzaj Mimarlığı Bölümümüzün 2. Sınıf öğrencileri ile PEM 243 Peyzaj Mimarlığı Uygulamaları ve 4. Sınıf öğrencileri ile PEM 451 Çevre Sorunları dersleri kapsamında TPAO Filyos tesislerine teknik gezi düzenledik.

Dr. Öğretim Üyesi Aylin ALİŞAN YETKİN Hocamızın sorumluluğundaki PEM 243 dersi kapsamında Filyos tesislerindeki başarılı Peyzaj uygulamalarını bizzat yerinde görmek ve sahada öğrencilerimize fidan diktirmek suretiyle bu uygulamalara doğrudan katılmak imkânı bulduk.

Doç. Dr. Melih ÖZTÜRK Hocamızın sorumluluğundaki PEM 451 dersi kapsamında ise Filyos tesislerindeki sorunlu alanlarda başarılı iyileştirme, onarım ve izleme çalışmalarını bizzat yerinde görmek imkânı da elde ettik.

Ayrıca, ilgili Peyzaj ve Çevre uygulamaları konularında Mimar Ahmet Dinçer ERDEM ile Biyolog ve ÇED Uzmanı Cenk TOPLAR tarafından yapılan değerli bilgilendirici sunumları takip edebilme fırsatını da elde ettik.

TPAO Filyos tesislerindeki bütün bu uygulama ve sunumları yerinde görmek ve tatbik etmek imkanlarını bizlere sunan başta TPAO Genel Müdürü Sayın Melih Han BİLGİN’e teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Ayrıca, Filyos tesislerindeki ziyaretimizi ve teknik gezimizi organize eden Sayın Ahmet Okan ŞEKER’e ve Peyzaj Mimarı Sayın Alparslan Kürşad SIRTLI’ya, sahada bizlere eşlik eden ve bilgilendirici sunumları ile bizlere destek olan Sayın Ahmet Dinçer ERDEM’e, Sayın Cenk TOPLAR’a, Sayın Fatih Mehmet HAN’a ve emeği geçen tüm TPAO personeline de teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

 

  • "İklim Değişikliği ve Enerji Çalışmaları Merkezi Disiplinlerarası İklim Değişikliği ve Enerji Çalışmaları Öğrenci Kongresi"ne Katılım

  • PEM320 Peyzaj Tasarımı Proje IV Dersinin Ara Sınav Jürisi Gerçekleşti

  • PEM472 Peyzaj Planlama Proje VI Dersi A Şubesi'nin Ara Sınav Jürisi Gerçekleşti

  • PEM226 Peyzaj Tasarımı Proje II Dersi A Şubesi’nin Ara Sınav Jürisi Gerçekleşti

  • Görevde Yükselme: Prof. Dr. Nurhan KOÇAN

  • "Bartın da Bisikletli Turizm İş Modelleri Tasarımı" Konulu Turizm Teknik Destek Programı Projesinin Sözleşme İmza Toplantısı

  • “Konya İli Bozkır-Seydişehir-Yalıhüyük İlçeleri ve Suğla Gölü Mevkii Peyzaj Yönetimi Koruma ve Planlama Projesi”ne İlişkin Sunum Gerçekleştirildi

  • "Bartın da Bisikletli Turizm İş Modelleri Tasarımı" Konulu Turizm Teknik Destek Programı Projesi Kabul Edildi

  • 30.Yıl Etkinlikleri Kapsamında Bölüm İftar Yemeği

  • 2. Sınıf Öğrencilerimizle İftar Yemeği