"TÜBİTAK 2237-A İklimle Uyumlu Kentsel Tasarım Eğitimi" Başlıyor

Bartın Üniversitesi Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Canan CENGİZ tarafından TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliği Destekleme Programı kapsamında 23-27 Mayıs 2022 tarihlerinde çevrimiçi olarak “İklimle Uyumlu Kentsel Tasarım Eğitimi” gerçekleştirilecektir.

Kentsel tasarım çalışmalarında iklimle uyumlu çözümlemelere yönelik disiplinler arası bakış açısıyla planlama ve tasarım temel alanında (peyzaj mimarlığı, şehir ve bölge planlama, mimarlık, iç mimarlık vb.) lisansüstü öğrencilere bilgilendirme yapmak, farkındalık sağlamak ve sunulması planlanan derslere dayalı uygulamalı eğitim vermek amacıyla düzenlenecek etkinlik hakkında ayrıntılı bilgiye https://kentseltasarim.bartin.edu.tr/  web sayfasından ulaşılabilmektedir.
  • "İklim Değişikliği ve Enerji Çalışmaları Merkezi Disiplinlerarası İklim Değişikliği ve Enerji Çalışmaları Öğrenci Kongresi"ne Katılım

• PEM320 Peyzaj Tasarımı Proje IV Dersinin Ara Sınav Jürisi Gerçekleşti

• PEM472 Peyzaj Planlama Proje VI Dersi A Şubesi'nin Ara Sınav Jürisi Gerçekleşti

• PEM226 Peyzaj Tasarımı Proje II Dersi A Şubesi’nin Ara Sınav Jürisi Gerçekleşti