Eskiler/ Yeniler "Öğrenciler Buluşuyor" Etkinliği Gerçekleştirildi

13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kapsamında 12 Mayıs 2023 tarihinde saat 14.00'te Eskiler/ Yeniler "Öğrenciler Buluşuyor" çevrimiçi etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe bölümümüz Youtube kanalından https://youtu.be/UJ9YSvTkHE0 erişebilirsiniz.

• 30. yılımızda BARÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Ağdacı Anaokulu işbirliğinde DOĞA ATÖLYESİ ‘Çilek Bahçesi’ Etkinliği

• 30.Yıl Etkinlikleri Kapsamında PEM 132 Maket Yapım Tekniği dersine ait "Öğrenci Çalışmaları Sergisi"

• 30.Yıl Etkinlikleri Kapsamında PEM 223 Peyzaj Tasarımı Proje I dersi B Şubesi’ne ait "Öğrenci Çalışmaları Sergisi"

• Yüksek Lisans Semineri: Çağla ÜSTÜNDAĞ "İklim Değişikliği ve Yeşil Altyapı Bağlamında Sünger Şehir" ve Ş. İpek KARATAŞ "İklim Değişikliğine Peyzaj Mimarlığı Çözümleri"