Peyzaj Tasarımında Engelli Dostu Çözümler Eğitimi Tamamlandı

Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünün ev sahipliğini üstlendiği, TÜBİTAK, PEMDER ve Amasra Belediyesi tarafından desteklenen Peyzaj Tasarımında Engelli Dostu Çözümler eğitim programı tamamlandı.

16 üniversiteden 16 öğrencinin katıldığı 6 gün süren eğitim programı kapsamında öğrenciler Amasra’nın dört ayrı bölgesi için geliştirdikleri engelli dostu peyzaj tasarım projelerini Amasra Belediye Başkanı Sn. Recai ÇAKIR’ın da katıldığı jüri önünde savundular.

Katkıları için Bartın Üniversitesi Rektörlüğüne, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanlığına ve eğitmen öğretim üyelerine teşekkür ederiz.

• 30.Yıl Etkinlikleri Kapsamında Bölüm İftar Yemeği

• 2. Sınıf Öğrencilerimizle İftar Yemeği