Peyzaj Mimarlığı Paneli: Eğitim, Sektör, Meslek Odası Buluşması tamamlandı

13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü ve bölümümüz 25. yıl etkinlikleri kapsamında Üniversitemiz konferans salonunda panelimiz düzenlenmiştir. Eğitim (Spor Bilimleri Dekanı ve bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Bülent CENGİZ), Sektör (Peyzaj Y. Mimarı Dilek ÖZKAZANÇ ve Peyzaj Mimarı Yeşim YURT) ve Meslek Odası (Peyzaj Mimar Yeliz BÖLÜKBAŞI) ile Öğrenci Temsilcisinden (son sınıf öğrencisi Gizem Şirin ASLAN) oluşan panelistler kendi tecrübelerini aktarmışlardır. Panelin açılış konuşmasını Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Sebahat AÇIKSÖZ, moderatörlüğünü ise Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü ve bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. H. Selma ÇELİKYAY yapmıştır.

Panel sonrasında müzik dinletisi gerçekleşmiştir. Bölümümüz üçüncü sınıf öğrencisi Seher Sultan CAN piyano resitali vermiştir.

Panelistlere ve müzik dinletisi gerçekleştiren öğrencimize teşekkür belgeleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Sebahat AÇIKSÖZ tarafından verilmiştir.

Bölüm öğretim elemanları ve öğrencileri etkinlik sonrasında, tasarlanan brandanın önünde hatıra fotoğrafı çektirmişlerdir.

Panelimize katılan herkese teşekkür ediyoruz.
  • PEM472 Peyzaj Planlama Proje VI Dersi A Şubesi'nin Ara Sınav Jürisi Gerçekleşti

• PEM226 Peyzaj Tasarımı Proje II Dersi A Şubesi’nin Ara Sınav Jürisi Gerçekleşti

• Görevde Yükselme: Prof. Dr. Nurhan KOÇAN

• "Bartın da Bisikletli Turizm İş Modelleri Tasarımı" Konulu Turizm Teknik Destek Programı Projesinin Sözleşme İmza Toplantısı