PEM Çarşamba Söyleşileri: Eda Selin SARI, Şevval İpek KARATAŞ ve Dilan AĞGÜL "Genç Kuşak Peyzaj Mimarları ile Antalya-Ankara-İzmir ve sonrası"

Çarşamba Söyleşileri kapsamında 12 Nisan 2022 tarihinde saat 21.00'de konuklarımız Eda Selin SARI, Şevval İpek KARATAŞ ve Dilan AĞGÜL ile “Genç Kuşak Peyzaj Mimarları ile Antalya-Ankara-İzmir ve sonrası” konulu Çarşamba Söyleşisi gerçekleştirilmiştir.

Katılan herkese teşekkür ederiz.

Zoom yayınına bölümümüzün Youtube kanalından https://www.youtube.com/watch?v=JD9MhFj2cmY linkinden ulaşabilirsiniz.