30.Yıl Etkinlikleri Kapsamında PEM 463 Peyzaj Planlama Proje V Dersi (A Şubesi) "Dünya Mirası Amasra Proje Sergisi"

30. yıl etkinlikleri kapsamında, yürütücülüğünü Doç. Dr. MustafaARTAR ve Arş. Gör. Dr. Rukiye Gizem ÖZTAŞ KARLI'nın yaptığı PEM463 Peyzaj Planlama Proje V dersine ilişkin "Dünya Mirası Amasra Proje Sergisi" hazırlanmıştır.

Sergi 19 Ocak-17 Şubat tarihleri arasında devam edecektir.

İlgi duyan herkesi bekleriz. Öğrencilerimizi de dönem boyunca gösterdikleri gayretten dolayı kutlarız.