PEM 317 Peyzaj Tasarım Proje III Dersi Final Jürisi Gerçekleşti

Prof. Dr. Sebahat AÇIKSÖZ, Doç. Dr. Pınar BOLLUKCU ve Arş. Gör. İdil DAL danışmanlığındaki PEM 317 Peyzaj Tasarım Proje III dersinin Final Sınav Jürisi 17.01.2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Tüm öğrencilerimizi göstermiş oldukları gayret için tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
  • 30. yılımızda BARÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Ağdacı Anaokulu işbirliğinde DOĞA ATÖLYESİ ‘Çilek Bahçesi’ Etkinliği

• 30.Yıl Etkinlikleri Kapsamında PEM 132 Maket Yapım Tekniği dersine ait "Öğrenci Çalışmaları Sergisi"

• 30.Yıl Etkinlikleri Kapsamında PEM 223 Peyzaj Tasarımı Proje I dersi B Şubesi’ne ait "Öğrenci Çalışmaları Sergisi"

• Yüksek Lisans Semineri: Çağla ÜSTÜNDAĞ "İklim Değişikliği ve Yeşil Altyapı Bağlamında Sünger Şehir" ve Ş. İpek KARATAŞ "İklim Değişikliğine Peyzaj Mimarlığı Çözümleri"