Yüksek Lisans Semineri: Çağla ÜSTÜNDAĞ "İklim Değişikliği ve Yeşil Altyapı Bağlamında Sünger Şehir" ve Ş. İpek KARATAŞ "İklim Değişikliğine Peyzaj Mimarlığı Çözümleri"

Danışmanlığını Doç. Dr. Mustafa ARTAR’ın yürüttüğü öğrencilerimiz Çağla ÜSTÜNDAĞ ve Ş. İpek KARATAŞ 31.05.2024 tarihinde yüksek lisans seminerlerini başarıyla tamamlamıştır.

Öğrencilerimizi ve danışman hocamızı tebrik ederiz.
  • Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

• PEM317 Peyzaj Tasarımı Proje III Dersi (B Şubesi) Kapsamında Arazi Gezisi

• PEM433-PEM439 Mesleki Uygulama Bilgisi dersi kapsamında BARÜ Rektörlük Binası çevresinde devam eden peyzaj uygulamalarına ilişkin çalışmalar hakkında bilgi alınmıştır

• PEM317 Peyzaj Tasarımı Proje III Dersi (A Şubesi) Kapsamında Arazi Gezisi

• PEM317 Peyzaj Tasarımı Proje III Dersi (AŞubesi): "Karaçay'ın Kıyısında"

• PEM 223 Peyzaj Tasarım Proje I Dersi (A Şubesi) Kapsamında Arazi Gezisi

• "İklim Değişikliği ve Dirençli Kentler için Yeşil Altyapı Tasarımı” TÜBİTAK projesi eğitimleri tamamlandı

• Doç. Dr. Mustafa ARTAR, 3 yıllığına ECLAS yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir.

• 30. yılımızda BARÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve Ağdacı Anaokulu işbirliğinde DOĞA ATÖLYESİ ‘Çilek Bahçesi’ Etkinliği

• 30.Yıl Etkinlikleri Kapsamında PEM 132 Maket Yapım Tekniği dersine ait "Öğrenci Çalışmaları Sergisi"