PEM Çarşamba Söyleşileri: Lokman TURUNÇ ve Oğuz Kaan AKÇAÖZOĞLU ile "Peyzaj Mimarlığında Staj; İşveren Deneyimleri, Öğrenci Katılımı ve Geleceğe Öneriler"

BARÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü mezunumuz Peyzaj Mimarı Lokman TURUNÇ ve ortağı Mimar Oğuz Kaan AKÇAÖZOĞLU ile "Peyzaj Mimarlığında Staj; İşveren Deneyimleri, Öğrenci Katılımı ve Geleceğe Öneriler" başlıklı söyleşi gerçekleştirilmiştir.

Katılan herkese teşekkür ederiz.

Zoom yayınına bölümümüzün Youtube kanalından https://www.youtube.com/watch?v=OflgLqZ8UT4 linkinden ulaşabilirsiniz.