Bölümümüz akreditasyon sürecinin saha ziyaretleri tamamlandı

Üniversitemiz ‘2019-2023 Stratejik Planı’ kapsamında belirlenen hedefler doğrultusunda Peyzaj Mimarlığı için akreditasyon sürecinin saha ziyaretleri tamamlandı.

Bartın Üniversitesi 2019-2023 Stratejik Planı ile birlikte ‘Sürdürülebilir İyileşme ve Kalite’ ekseninde sürdürdüğü çalışmalar çerçevesinde akreditasyon çalışmalarına devam ediyor. 2021 yılı ile itibariyle 5 programın akredite olduğu Üniversitemizde diğer bölümler için de çalışmalar sürdürülüyor. Bu kapsamda Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Programının yapmış olduğu başvuru neticesinde saha ziyaretleri gerçekleştirildi.

Peyzaj Mimarlığı Eğitim ve Bilim Derneğinden (PEMDER) gelen dış değerlendirici ekibin ziyaretleri üç gün sürdü. Saha ziyaretleri kapsamında öğretim elemanları ve öğrencilerinin yanı sıra sektör temsilcileri ile görüşmeler yapıldı. İlgili standartlar ile çok sayıda göstergeye dayalı kanıtlar incelenerek kültürel ve sportif alanlar gezildi. Yoğun şekilde devam eden görüşme ve ziyaretlerin ardından PEMDER heyeti Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.

Akreditasyon sürecine başından itibaren destek veren başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'a olmak üzere, Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Cengiz'e, fakülte sekreterimize, birim amirleri ve değerlendirici hocalarımıza teşekkür ederiz.
  • "İklim Değişikliği ve Enerji Çalışmaları Merkezi Disiplinlerarası İklim Değişikliği ve Enerji Çalışmaları Öğrenci Kongresi"ne Katılım

• PEM320 Peyzaj Tasarımı Proje IV Dersinin Ara Sınav Jürisi Gerçekleşti

• PEM472 Peyzaj Planlama Proje VI Dersi A Şubesi'nin Ara Sınav Jürisi Gerçekleşti

• PEM226 Peyzaj Tasarımı Proje II Dersi A Şubesi’nin Ara Sınav Jürisi Gerçekleşti