image/svg+xml
image/svg+xml

Açılış Çayı'mız gerçekleşmiştir.

Bartın'da Peyzaj Mimarlığı Eğitimi'nin 25. Yılı etkinliği kapsamında bölüm akademisyenleri ve öğrencileri olarak hazırlandığımız Açılış Çayı'mızı 20/02/2019 Çarşamba günü saat:14.30'da Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN, Sayın Dekanımız ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Selman KARAYILMAZLAR, Orman Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Meslek Yüksekokulu ile Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin değerli akademik ve idari personeli'nin katılımı ile Peyzaj Mimarlığı Bölümü Fuaye Alanı'nda gerçekleştirmiş bulunuyoruz. 


Oldukça keyifli geçen Açılış Çayı'mız, Sayın Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Sebahat AÇIKSÖZ'ün açılış konuşması ile başlamıştır:

"Sayın Rektörüm, Sayın Dekanım, Orman Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fen Blimleri Enstitüsü, Meslek Yüksekokulu ile Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin Değerli akademik ve İdari Personeli, Değerli Meslektaşlarım ve Sevgili Öğrencilerimiz, hepiniz hoşgeldiniz.

2019 yılı bizim için özel bir yıl.

1994'te kurulan Bölümümüzün 25. yılını çeşitli etkinliklerle zenginleştirerek kutlamayı amaçlıyoruz. Öncelikle şu anda sağlık sorunu nedeniyle aramızda bulunamayan Kurucu Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mehmet SABAZ'a, Rektör Yardımcılığı ve Bölüm Başkanlığı görevlerinde bulunan emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Sümer GÜLEZ'e, çeşitli nedenlerle farklı üniversite ya da kurumlara geçiş yapan öğretim elemanlarımıza, sayımızın az olduğu dönemde farklı üniversitelerden eğitim vermek için bize destek olan değerli öğretim üyelerine, vakitsiz aramızdan ayrılan ve asla unutmadığımız Hale YATGIN YILMAZ hocamıza bu süreçteki emekleri ve katkıları için teşekkür ediyorum.

2018-2019 eğitim-Öğretim yılının Bahar Dönemi'ne bahar havasında başlamak amacıyla; hep birlikte eğlenerek-öğreneceğimiz, aynı zamanda çok çalışacağımız verimli bir dönem olması dileğiyle ilk etkinliğimizi gerçekleştirmek için bu organizasyonu düzenledik. Dileğimiz gelenekselleşmesidir.

Organizasyonda emeği geçen başta Bölüm Başkan Yardımcılarım Doç. Dr. Nurhan KOÇAN'a ve Dr. Öğretim Üyesi Pınar BOLLUKCU'ya, Bölümümüzün tüm Akademik ve İdari Personeline ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. 

Ve en önemlisi değerli vaktini bize ayırarak etkinliğimize katılan Sayın Rektörümüz, Dekanımız ve Enstitü Müdürümüz olmak üzere herkese Bölümüm adına gönülden teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum."



Etkinliğimize katılarak onurlandıran herkese teşekkür ediyoruz. 
  • "İklim Değişikliği ve Enerji Çalışmaları Merkezi Disiplinlerarası İklim Değişikliği ve Enerji Çalışmaları Öğrenci Kongresi"ne Katılım

  • PEM320 Peyzaj Tasarımı Proje IV Dersinin Ara Sınav Jürisi Gerçekleşti

  • PEM472 Peyzaj Planlama Proje VI Dersi A Şubesi'nin Ara Sınav Jürisi Gerçekleşti

  • PEM226 Peyzaj Tasarımı Proje II Dersi A Şubesi’nin Ara Sınav Jürisi Gerçekleşti

  • Görevde Yükselme: Prof. Dr. Nurhan KOÇAN

  • "Bartın da Bisikletli Turizm İş Modelleri Tasarımı" Konulu Turizm Teknik Destek Programı Projesinin Sözleşme İmza Toplantısı

  • “Konya İli Bozkır-Seydişehir-Yalıhüyük İlçeleri ve Suğla Gölü Mevkii Peyzaj Yönetimi Koruma ve Planlama Projesi”ne İlişkin Sunum Gerçekleştirildi

  • "Bartın da Bisikletli Turizm İş Modelleri Tasarımı" Konulu Turizm Teknik Destek Programı Projesi Kabul Edildi

  • 30.Yıl Etkinlikleri Kapsamında Bölüm İftar Yemeği

  • 2. Sınıf Öğrencilerimizle İftar Yemeği