Sevgili Peyzaj Mimarlığı Bölümü 2. ve 3. Sınıf Öğrencileri,

10-17 Ekim 2019 tarihleri arasında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde "İklim Değişikliğine Uyum Sürecinde Kentsel Yayılım Alanlarında Doğa Tabanlı Çözümler" adlı "Öğrenci Eğitim Etkinliği" gerçekleştirilecektir.

Eğitim etkinliğinin 10 Ekim 2019 tarihinde başlatılması ve 17 Ekim 2019 tarihinde etkinlik süresince sizler tarafından yapılan çalışmaların sergilenmesi ile sonlandırılması planlanmaktadır.

KATILIMCILARIN SEYAHAT VE KONAKLAMA GİDERLERİ TÜBİTAK TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR.

Öğrenci Eğitim Etkinliği ile ilgili daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için aşağıdaki web sayfasını inceleyebilirsiniz.

*SON BAŞVURU TARİHİ: 23 Eylül 2019

Ankara, Maraş ve Bartın Üniversitesi olarak içinde yer aldığımız bu eğitime katılımlarınızı bekliyoruz.