YAZ OKULU HAKKINDA DUYURU

Koronavirüs (COVID-19) salgını dolayısıyla yükseköğretim kurumlarının eğitim ve öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için, 18.03.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı bahar dönemi yarıyılı derslerine uzaktan eğitim yoluyla devam edilmesine karar verilmiştir. Bu kapsamda, Yaz okulunda ders almak isteyen öğrenciler, almak istedikleri dersin içerik ve kredi bilgilerinin (AKTS) yer aldığı dilekçe ile ilgili tüm bilgileri, aşağıda mail adresleri belirtilen öğretim elemanlarına mail atacaklardır. Gönderilen dokümanlar dilekçede belirtildiği üzere, Transkript ve Ders içerikleri olacaktır.  Mail sonrasında dilekçelerin uygun olup olmadığı hakkında öğrencilere, dilekçede belirttikleri e-mail adresleri yoluyla bilgi verilecektir. Bilgilendirme sonucu, dilekçesi uygun bulunan öğrenciler, dilekçelerinde belirtilen üniversitede yaz okulu işlemlerine başlayabileceklerdir. Uygun olmayanlar ise mail yoluyla bilgi verilerek Bartın Üniversitesi Yaz Okulu Yönetmeliğine uygun başka bir üniversite bularak işlemlerine online olarak tekrar baştan başlamaları gerekecektir.

Yaz okulu online başvuru dokümanlarının gönderileceği öğretim elemanları ve mail adresleri (İntibak Komisyonu) aşağıda verilmiştir:

Prof. Dr. Bülent CENGİZ bcengiz@bartin.edu.tr
Dr. Öğr. Üyesi Pınar BOLLUKCU pbollukcu@bartin.edu.tr
Arş. Gör. Pelin KEÇECİOĞLU DAĞLI pkececioglu@bartin.edu.tr

Yaz okulu ders alma başvuru formuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.