Üniversitemiz, YÖK'ün “100/2000 YÖK Doktora Bursları Projesi” kapsamında "Peyzaj Mimarlığı" alanında doktora eğitimi verecek.

Üniversitemiz tarafından “Peyzaj Mimarlığı” alanında da doktora eğitimi verilmesiyle ilgili yapılan başvuru,  Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylandı. Böylece YÖK tarafından hazırlanan program kapsamında Üniversitemizde Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı'nda devam eden “Sürdürülebilir ve Akıllı Kentler” alanına 1 yeni program daha eklenmiş oldu.

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde bu dönem eğitimlerin başlayacağı “Peyzaj Mimarlığı” bilim dalı için üç kişilik kontenjan belirlendi. Programa yapılacak başvuralar ise önümüzdeki günlerde Üniversitemiz resmi internet sayfası “www.bartin.edu.tr” adresinden duyurulacaktır.

Ek bilgi için tıklayınız.