PMOGenç Tişört Tasarım Yarışması

Peyzaj Mimarları Odası ve PMOGenç üyeleri tarafından 4 Kasım'da açılan tişört tasarım yarışmasına katılım için son tarih 15 Aralık.

AMAÇ

Peyzaj Mimarları Odası- Öğrenci Üye Kolu öğrencilerinin; topluluğa ait ürünler ortaya çıkarmasını sağlamak, hayal gücü ve tasarım bilincini geliştirmek, yeteneklerini sergileyebilmelerini, PMO-GENÇ’in tanıtılmasını, PMO-GENÇ’e yeni üyelerin katılımını sağlamak. Sosyal, kültürel ve sanatsal alanda farkındalık oluşturmak amaçlanmıştır. Ortaya çıkacak ürünlerin çeşitli zaman ve etkinlik periyodlarında kullanılarak toplumsal olarak mesleki farkındalığa dikkat çekmek amaçlanmıştır.

KAPSAM
Bireysel ya da ekip olarak başvuru yapılabilir. Ekip olarak hazırlanmış tasarımlarda ekip üyeleri eşit sorumlulukta olmakla beraber ek sorumluluğu kurum/kurumlarla iletişimin sağlanması için sınırlı olmak üzere bir ekip temsilcisi belirtilmelidir.

İÇERİK
Yarışmaya katılacak eserlerin PMO- GENÇ’i tanıtıcı nitelikte olması gerekmektedir. Konu çok yönlü ve çeşitli yönleriyle ele alınabilir (güncel, tarihi, kültürel, sanatsal ve bilimsel açılardan vb.). Katılımcılar bu bağlamda serbest olmakla beraber; kent, ekoloji, sürdürülebilirlik, erişilebilirlik, vb. konulara eğilerek süreci bu bağlamda değerlendirmelidir.

Detaylı bilgi için https://www.arkitera.com/yarisma/pmogenc-tisort-tasarim-yarismasi/?fbclid=IwAR2ZFhGRiH2h5iYk5_dkVRzthlRRxiae5ZjumToUF7gGa_GaWRRpWF8q-uA adresini ziyaret edebilirsiniz.