Planlama Stüdyosundan Ek Sınavlara girecek öğrencilerin dikkatine

Ek Sınavlara girecek öğrencilerden PEM463- Peyzaj Planlama ProjeV ve PEM472- Peyzaj Planlama ProjeVI stüdyo derslerini alan öğrencilerin dikkat etmesi gereken konular aşağıda sunulmuştur:

1. PEM463 ya da PEM472 dersine daha önce kayıt yaptırmış, dersi almış ve başarısız olmuş öğrenciler döneminde almış oldukları proje alanına ilişkin çalışmaları dersin sorumluları ile iletişime geçerek tamamlayacaklardır.

1. PEM463 ya da PEM472 dersine daha önce kayıt yaptırmamış, dersi hiç almamış öğrenciler ekli ders izlencelerinden de görüleceği ve değerlendirme çizelgesinde detayları verildiği biçimiyle teslimlerini yapıp, jüri karşısında (Sınav bir öğretim üyesi tarafından yapılmasına karşın değerlendirmenin objektif olmasını sağlamak için bölümde görevli diğer öğretim üyelerinden destek alınarak) sunumlarını yapacak, teslimleri CD ortamında ders sorumlularına iletecektir.

1. Öğrencilerin teslimleri sınav gününe yetiştirebilmeleri için sınavı yapacak öğretim elemanları ile önceden iletişime geçmesi gerekmektedir. Proje sınavı dönem içinde yürütülen sürecin jüri önünde savunulması biçiminde olacağından bu konuda öğrencilerin hassasiyet göstermesi beklenmektedir.

1. Bu değerlendirmeler sonucunda öğrencilerin ilgili dersin program yeterlikleri kapsamındaki öğrenim kazanımlarını edinip edinmedikleri ortaya çıkarılmış olacaktır. Ders kapsamındaki ilgili bilgiler EK-1 ve EK-2’deki ders izlencelerinde yer almaktadır.

1. Sınavların değerlendirilmesine ilişkin çizelge EK-3 ve EK-4’te sunulmuştur.

EK1. PEM463 Ders izlencesi

EK2. PEM472 Ders izlencesi

EK3. PEM463 Değerlendirme çizelgesi

EK4. PEM472 Değerlendirme çizelgesi

Tüm eklere aşağıdaki pdf dosyasından ulaşabilirsiniz.