Peyzaj Mimarlığı Bölümü Çarşamba Söyleşileri Başlıyor !

Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü olarak 2018-2019 Güz yarıyılında mesleki, sosyal ve kültürel konularda çarşamba söyleşileri ile öğrencilerimizi uzmanlarla buluşturuyoruz.

10 Ekim 2018'de başlayacak söyleşiler dizisine tüm öğrencilerimiz ve akademisyenler davetlidir.

Ekim ayı programı aşağıdaki gibidir:

1. 10 Ekim 2018 - Doç. Dr. Mustafa ARTAR -Yaşanabilir Kentler ve Sürdürülebilir Ulaşım
  2. 17 Ekim 2018 - Şeyma KEF ve Yeşim YURT - Peyzaj Mimarlığı Uygulamalarında Güncel Gelişmeler
  3. 24 Ekim 2018 - Prof. Dr. H. Selma ÇELİKYAY - Sürdürülebilir Yerleşmeler için Ekolojik Mahalle Tasarımı
  4. 31 Ekim 2018 - Prof. Dr. Sebahat AÇIKSÖZ - Gaudi'nin İzinde Barselona ve Guell Parkı

Çarşamba söyleşilerimiz saat:15.30'da Peyzaj Mimarlığı Bölümü PEM 1 amfisinde (Amfi A) gerçekleştirilecektir. Söyleşilerimiz bölümümüz Instagram hesabı üzerinden canlı yayınlanacaktır.