Örgün Öğretim Derslerinin Uzaktan Eğitim Yöntemi ile Yürütülmesi

Eğitim-Öğretime "Uzaktan Eğitim Sistemi" ile kaldığı yerden devam ediyoruz. Dersler 23 Mart Pazartesi günü başladı.

Üniversitemizde yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle eğitime verilen 1 haftalık aranın ardından 17 bin aşkın öğrenci ve 536 ders sorumlusuyla uzaktan eğitime başlandı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla Üniversitemizde eğitim-öğretimin sekteye uğramaması için tüm hazırlıklar tamamlanarak, ‘Uzaktan Eğitim Sistemi’ne geçildi. Bu kapsamda 2017 yılından bu yana süren yatırımlar neticesinde tüm altyapı ve bilişim sistemleri konusunda hazırlıklarını tamamlayan Üniversitemizde 17 bini aşkın öğrenci ve 536 öğretim elemanı sisteme tanımlandı.

Yükseköğretim kurumlarında, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle eğitime verilen 1 haftalık aranın ardından hızlı bir şekilde test yayınlarına başlayan Üniversitemizde elde edilen yüksek başarı oranının ardından ilk dersler gerçekleştirildi.

Hala sorun yaşayan öğrenciler için açıklamalar ve açıklayıcı video için tıklayınız.

Hepinize sağlıklı günler diliyoruz.