Not Yükseltme Amacıyla Bütünleme Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine!!!

Not yükseltme amacıyla bütünleme sınavına girmek için başvuru yapmak isteyen öğrenciler Not Yükseltme Amacıyla Bütünleme Sınavına Girme Talep Formunu doldurarak 08 Temmuz 2021 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen mail adreslerine göndermeleri gerekmektedir.

1- Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği,  Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencileri bates@bartin.edu.tr adresine,

2- Bilgisayar Mühendisliği, Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri sevgisecgin@bartin.edu.tr adresine,

Not: Bu formu sadece final sınavı sonucunda dersi geçmiş ancak notunu yükseltmek isteyen öğrencilerin doldurması gerekmektedir. Final sınavı sonucunda dersten kalan öğrencilerin herhangi bir form doldurmasına gerek yoktur.