Mezunlarımıza Duyuru !

Sevgili Mezunumuz,

27 yıllık geçmişiyle çağdaş bir eğitim ve öğretim sürdüren, farklı yurtiçi ve yurtdışı akademik geçmişe sahip öğretim üyesi altyapısı bulunan disiplinler arası bir nitelik taşıyan bölümümüz ile etkin iletişim kurabilmek için davetlisiniz!

Ayrıca, ilginizi çekecek mesleki bağlantılar, deneyim paylaşımları, kurs, etkinlik, faaliyet ve yeni iş fırsatlarını takip edebilmeniz için yapmanız gereken; https://docs.google.com/forms/d/1FMRzG23o0ZIDbilMv-4mCSVS-fcoSYe49oq2PPt21LQ/edit bağlantısını kullanarak üniversitemizin Mezun Bilgi Sistemi’ne kayıt olmak ve Mezun Memnuniyet Anketi’ni doldurarak birkaç dakika içinde üyeler arasına katılmak.

Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ailesi olarak ne kadar büyüdüğümüzü görmek, kaç kişilik bir aile olduğumuzu bilmek oldukça heyecan verici olacak. Verdiğiniz cevaplar ile programımızın iyileştirilmesine de katkıda bulunabileceksiniz.

Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.