Bütünleme Sınavı (not yükseltmek için), Önlisans/Lisans Tek Ders Sınavı, Azami Öğrenim Süresini Dolduran Önlisans Öğrencileri İçin Önemli Duyuru !

Öğrencilerimizin Dikkatine,

2019-2020 akademik yılı bahar döneminde gerçekleştirilecek olan Bütünleme Sınavı (not yükseltmek için girecek olanlar), Önlisans/Lisans Tek Ders Sınavı, Azami Öğrenim Süresini Dolduran Önlisans Öğrencileri için sınava katılmak isteyen öğrencilerin başvuruları, bağlı bulundukları bölüm başkanlıklarına e-posta ile gönderecekleri ekte yer alan dilekçeler ile gerçekleştirilecektir. Formlar sevgisecgin@bartin.edu.tr veya sevgi.secgin@hotmail.com adresine gönderilecektir. Detaylara ilişkin bilgiler ve formlar ekte bulunmaktadır. Bilgilerinize saygıyla duyurulur.

DETAYLAR:

Üniversitemizde 2019-2020 akademik yılı bahar döneminde gerçekleştirilecek olan Bütünleme Sınavı (not yükseltmek için girecek olanlar), Önlisans/Lisans Tek Ders Sınavı, Azami Öğrenim Süresini Dolduran Önlisans Öğrencileri İçin 1'inci ve 2'inci Ek Sınavlara katılmak isteyen öğrencilerin başvuruları bağlı bulundukları bölüm başkanlıklarına e-posta ile gönderecekleri ekte yer alan dilekçeler ile gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda;

1. 17-23 Haziran 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Bütünleme Sınavlarına “not yükseltmek” amacıyla girecek olan öğrencilerin başvuruları, 15-16 Haziran 2020 tarihleri arasında bölüm başkanlıklarının duyuracağı e-posta adreslerine gönderecekleri dilekçe (Ek-1 FRM-0095 Not Yükseltme Amacıyla Bütünleme Sınavına Girme Talep Formu) ile gerçekleştirilecektir.

2. 02 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Önlisans/Lisans Tek Ders Sınavı”na girecek olan öğrencilerin başvuruları, 29 Haziran – 01 Temmuz 2020 tarihleri arasında bölüm başkanlıklarının duyuracağı e-posta adreslerine gönderecekleri dilekçe (Ek-2 FRM-0106 Tek Ders Sınavı Başvuru Formu) ile gerçekleştirilecektir. “Önlisans/Lisans Tek Ders Sınavı” başvurusuna; sınava girme şartı taşıyan ve birim web sayfalarında ilan edilecek “Tek Ders Sınavına Girecek Öğrenci Listesi” nde yer alan öğrenciler yapacaktır. Listelerde yer almayan öğrencilerin başvurmaları halinde başvuruları incelenerek Tek Ders Sınavına girme şartını taşımayanlar kabul edilmeyecek olup, öğrencilere bilgi verilecektir.

3. 09-14 Temmuz 2020 ve 27-30 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Azami Öğrenim Süresini Dolduran Önlisans Öğrencileri İçin Ek Sınavlara” girecek olan öğrencilerin başvuruları, 06-07 Temmuz 2020 tarihleri arasında bölüm başkanlıklarının duyuracağı e-posta adreslerine gönderecekleri dilekçe (FRM-0082 Ek Sınav Müracaat Formu) ile gerçekleştirilecektir. Bu sınavlara, sınava girme şartların taşıyan ve birim web sayfalarında ilan edilecek “Ek Sınav Öğrenci Listesi”nde yer alan öğrenciler başvuracaktır. Listelerde yer almayan öğrencilerin başvurmaları halinde başvuruları incelenerek Ek Sınava girme şartını taşımayanlar kabul edilmeyecek olup, öğrencilere bilgi verilecektir.