image/svg+xml
image/svg+xml

1512 TÜBİTAK BİGG DÜNYA

TÜBİTAK tarafından 1512 Teknogirişim Sermaye Desteği programı ile 200 bin TL hibe desteği (geri ödemesiz / %100) sunulmaktadır. Program 2 aşamadan oluşmakta olup, 1.Aşama Faaliyetleri TÜBİTAK'ın belirlediği uygulayıcı kuruluşlar; 2.Aşama Faaliyetleri ise TÜBİTAK tarafından yürütülmektedir.

1.Aşama Faaliyetlerinde Uygulayıcı Kuruluşlar teknoloji tabanlı yeni iş fikirlerine sahip girişimci adaylarına eğitim, mentörlük, fikri koruma vb. gibi ücretsiz hizmetler vererek, girişimci adaylarını 2.Aşama faaliyetlerine hazırlamak için destek sağlamaktadır. 2020-2022 yılları 1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programının 1. Aşama faaliyetlerini yürütmek üzere İTÜ ÇEKİRDEK BİGG ve BİGG DÜNYA iş birliği ile ARI TEKNOKENT PROJE GELİŞTİRME PLANLAMA A.Ş. ve DÜZCE TEKNOPARK A.Ş. uygulayıcı kuruluşlar arasında yer almıştır.

1512 TÜBİTAK BİGG DÜNYA programının Batı Karadeniz de yer alan Üniversitelerin akademisyen ve öğrencilerine tanıtılması amacıyla 23.11.2020 tarihinde 14:00-16:00 saatleri arasında bir online bilgilendirme toplantısı yapılması Düzce Üniversitesi Teknopark Koordinatörlüğü tarafından planlanmaktadır.

* Bilgilendirme Toplantısına, toplantı tarihinde; ( https://3b.duzce.edu.tr/b/tek-w2e-apx ) linkine tıklayarak katılım sağlanabilir. 1512 TÜBİTAK BİGG DÜNYA programı girişimcilik ruhuna sahip kişilerin fikirlerinin olgunlaştırılarak uygulamaya geçirilmesi için bir fırsat sunmaktadır. Özellikle öğrencilerimiz arasında girişimci potansiyele sahip olanların faydalanabileceği düşünülmektedir.

Başvuru ve detaylı bilgi için https://biggdunya.com/  internet adresinden ulaşılabilir.