13 Mayıs'ın 13. Yılı Afiş ve Slogan Yarışması

13 Mayıs , 2007 yılından bu yana Peyzaj Mimarları Odasının 13 Mayıs 1994 tarihindeki kuruluş yıldönümü nedeniyle “Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü ” ilan edilmiş ve tüm yurtta etkinliklerle kutlanmaktadır.

Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerinden oluşan Bartın Peyzaj Atölyeleri grubu, BÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü ile birlikte 13 Mayıs’ın 13. Yıldönümünde hafta etkinlikleri kapsamında Afiş ve Slogan yarışması organize etmektedir. Amaç, Peyzaj Mimarlığı'nın yaşamın içinde herkesi ilgilendiren bir disiplin olması yanında peyzaj alanları ile ilgili tüm tasarım meslek disiplinlerinin de üretim yapmasına olanak sağlamaktır Böylelikle Bartın Üniversitesi Öğrencileri olarak gerek üniversitemiz ve Bartın, gerekse Peyzaj Mimarlığı alanına Bartın’dan somut katkılar sunmuş olmaktır.

Yarışma İlanı : 5 Mayıs 2020
Teslim : 12 Mayıs 2020/ Saat: 13.30’a kadar sistem üzerinden
Sonuçların Açıklanması : 12 Mayıs 2020 / 21.00 (Zoom Toplantısı- Link ilerleyen zamanda verilecektir)
Ödüllerin teslimi: 13-20 Mayıs 2020 tarihleri arasında online.

Eşdeğer 3 ödül verilecektir.
Ödüller https://www.udemy.com/ Tasarım Eğitimlerinden birine kazananlarla birlikte karar verilerek seçilecektir (Max.Bütçe ödül başına 200TL)

Yarışma Jurisi;
Prof.Dr. Sebahat Açıksöz ( BÜ Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı)
Doç.Dr. Mustafa Artar ( BÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğr.Üyesi)