image/svg+xml
image/svg+xml

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında “Birlikte öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz” temalı etkinlik

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Bartın Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü tarafından yapılacak etkinliğin teması “Birlikte öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz” olarak belirlenmiş, engelli öğrencilerle üniversitemiz öğrencilerinin bir günlerini birlikte geçirerek kağıt katlama, resim boyama, oyun oynama vb. ortak etkinlik yapmaları planlanmaktadır. 

Bu bağlamda Umut Özel Eğitim Okulu ile bağlantıya geçilerek bir grup engelli öğrenci Üniversitemize davet edilmiş, 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü Kutlubey Kampüsünde gerçekleştirilecek etkinliğin Bölümünüz öğrencilerine duyurularak etkinliğe katılmak isteyen gönüllü bir Asıl bir Yedek öğrencinin belirlenmesi söz konusu olmuştur. Gönüllü öğrencilerin isimlerini en geç 09 Mayıs 2019 tarihine kadar bölüm sekreterliğine bildirmesi gerekmektedir.

Öğrencilerin etkinlik tarihinde derslerinden izinli sayılacaklardır ve 13 Mayıs 2019 Pazartesi günü saat 12.30 - 13.30 arasında Eğitim Fakültesi toplantı salonunda yapılacak etkinlik hakkında bilgilendirme toplantısına katılacaklardır.

Öğrencilerimize duyurulur.