Kasım Ayı Çarşamba Söyleşileri Programı

Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü olarak 2018-2019 Güz yarıyılında mesleki, sosyal ve kültürel konularda çarşamba söyleşileri ile öğrencilerimizi uzmanlarla buluşturuyoruz.

Kasım ayında da devam eden "Çarşamba Söyleşileri"ne tüm öğrencilerimiz ve akademisyenler davetlidir.

Kasım ayı programı aşağıdaki gibidir:

1. 7 Kasım 2018 - Doç. Dr. Melih ÖZTÜRK - Peyzajda Bitki Örtüsünün Fenolojisi ve Ekofizyolojisi
  2. 14 Kasım 2018 - Ara sınav haftası nedeniyle söyleşi yapılmayacaktır.
  3. 21 Kasım 2018 - Mehmet Cemil AKTAŞ ve Pınar KESİM AKTAŞ - Kentsel Tasarım Yarışmaları Üzerine
  4. 28 Kasım 2018 - Arş. Gör. Dr. Gizem CENGİZ GÖKÇE - Kırsal Peyzaj Kimliğinin Değerlendirilmesi: Zihin Haritası Yöntemi

Çarşamba söyleşilerimiz saat:15.30'da Peyzaj Mimarlığı Bölümü PEM 1 amfisinde (Amfi A) gerçekleştirilecektir.