Aralık Ayı Çarşamba Söyleşileri Programı

Bartın Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü olarak 2018-2019 Güz yarıyılında mesleki, sosyal ve kültürel konularda çarşamba söyleşileri ile öğrencilerimizi uzmanlarla buluşturuyoruz.

Aralık ayında da devam eden "Çarşamba Söyleşileri"ne tüm öğrencilerimiz ve akademisyenler davetlidir.

Aralık ayı programı aşağıdaki gibidir:

1. 05 Aralık 2018 - Prof. Dr. Mustafa ARAL - İklim Değişikliğinin Populasyon Dinamiklerine Etkileri
  2. 12 Aralık 2018 -  Prof. Dr. H. Selma ÇELİKYAY - Sürdürülebilir Yerleşmeler için Ekolojik Mahalle Tasarımı
  3. 19 Aralık 2018 - Dr. Öğretim Üyesi B. Niyami NAYİM - Peyzaj Mimarlığında Kullanılan Bilgisayar Programları
  4. 26 Aralık 2018 - Dr. Öğretim Üyesi Pınar BOLLUKCU - Kırsala Dair "İnsan-Doğa-Sistem"

Çarşamba söyleşilerimiz saat:15.30'da Peyzaj Mimarlığı Bölümü PEM 1 amfisinde (Amfi A) gerçekleştirilecektir.